Historier fra en bryllupsfotograf

21 Jul

Et bryllup er en af livets største dage

Et bryllup er en af livets største dage og derfor skal man sikre sig man ikke går på kompromis med minderne. Der findes rigtig mange “bryllupsfotografer” i Danmark, desværre er mange selvopfundne fotografer, der lige mangler en ekstra skilling til rejsen med konen/manden. De laver derfor en hjemmeside og kalder sig “professionelle fotografer”. Set med et brudepars øjne, kan dette sagtens komme til at ligne en jungle. Der er en del dygtige bryllupsfotografer imellem, men der er også mange dårlige. At finde sin bryllupsfotograf tager tid og grundig research.

Vores råd er at starte i sit eget netværk, forhør jer om hvilke fotografer jeres venner eller familie har erfaring med. Vælg dog ikke bare fotografen udfra at have hørt godt om dem. Tjek stadig billedstilen og vurder om i kan se jer selv i fotografens arbejde efterfølgende.

fotograf bryllup

Historier fra en bryllupsfotograf

På nettet har flere af de dygtige fotografer, valgt at lave nogle gode indlæg, hvor man kan se historier fra en bryllupsfotograf, taget på den store dag. Her kan man følge fotografernes arbejde hele dagen igennem hvor de ved et bryllup viser hvad de kan levere FRA HELE DAGEN, og ikke kun de opstillede bryllupsportrætter. Det er vigtigt at man, som kommende brudepar tager sig tid til at kigge på de mange billeder fotografen viser på sin side, så man er HELT sikker på valget af fotograf til bryllup. Herunder kan i klikke på nogle forskellige fotohistorier og gode tips fra danske bryllupper taget og givet af erfarne professionelle bryllupsfotografer:

bryllupsfoto

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: