Posering på bryllupsbilleder

16 Jan
 Dit hår og makeup er fejlfri, men dine nerver? Lidt frazzled med at kameralinsen i dit ansigt. Vær opmærksom på disse tips til at sikre stor skud – du, din brudgom, og dine venner.
For dit portræt
Formål at fladere
Under formelle billeder, “stå i en lille vinkel, ikke lige på,” siger Donna Newman, en fotograf i Miami. Og husk grundlæggende: Tag en dyb indånding, udånder, derefter vippe Hagen ned og kig. Også, mennesker se slankere, når fotograferet fra en ophøjet punkt, så spørg din pro til at hoppe på en stol for nogle skud.
bryllupsfotografering
Medbring en ven
Har hende stå slukket kameraet til at føre en samtale – bonus hvis hun er den sjoveste brudepige. “Der er intet mere attraktivt end en hjertelig latter,” siger Thayer Allyson Gowdy, et San Francisco-baserede fotograf.
Hold Buketten med én hånd
Kobling det løst med en snarere end knugede begge hænder omkring det, og lad andre hænge naturligt ved din side. Det vil se mere afslappet.
Vær nervøs–det er Okay
Alle er en smule nervøs på den store dag. I stedet for at tvinge et smil lad hele tiden, dig være reel. “Hvis jeg kan fange bruden ængsteligt at stirre ud af vinduet eller welling med sin mor, jeg ved, at jeg har fået en god en,” siger Gowdy. “Rå følelser gøre for smukke fotos.”
Bare jer to
Spørg for nogle alene tid
I starten af din session, har din fotograf, give dig et par minutter, mens hun diskret skyder, paparazzi-stil, fra en afstand. Du er mere tilbøjelige til at handle fysisk uden en tredjeparts lige der, forklarer Gowdy.
Gå en tur
Hold hænder og ud på en kort gåtur, selv om det er lige på tværs af plænen. “Hår flytter, kjole strømme, og der er energi til billedet,” siger Gowdy
Kiss (ja, virkelig)
Det kan føles teatralsk i første omgang, men det er dit bryllup–go for it. “Jeg vittighed og fortælle par, ‘Okay, du to, kan du endelig gøre ud,” og de altid griner og har en awesome kys,”siger Gowdy. “Lad din vagt, og du får en smuk billede.”
Brug rekvisitter
Og nej, vi mener ikke overskæg. (Det er officielle: de har sprang shark!) Opsøge elementer, der indgår i landskabet. Hvis der er en statue udenfor din by spillested, klatre på. At få koblet af en sø? Udgør i en robåd.
Din bryllupsfest
Find en baggrund
Havet er altid rart, men et bryllup part linet op foran funky hotel tapet eller kigger ud fra vinduerne i en B & B er interessant, for.
Komme i gang
Som med bruden og gommen, hjælper det til at gå. Newman kan lide at have fnisende blomst piger og ring bærere jage brud og brudepiger mens hun skyder.
Brug møbler
Varierende højde inden for en gruppe kan se meget bedre end den standard lineup. Hvis du har sofaer eller vintage stole er fastsat for modtagelse, tage en plads.
Fange fyrene afskærmning
De fleste mænd ikke er præcis pro posers, så Wanger kan lide at fange dem laver noget–som klirrende glas skotsk whisky eller kaste en fodbold.
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: